Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Beşiktaş'a konuk olacak olan Kardemir D.Ç Karabükspor son hazırlıklarını yaparak bugün karayolu ile İstanbul'a hareket etti.
Kulüp başkanı Nevzat Şahin, takımda eksik oyuncuları olmasına rağmen, İnönü stadında Beşiktaş karşısında puan veya puanlar almak için mücadele edeceklerini söyledi.
Başkan Şahin, Cuma günü akşam deplasmanda zorlu bir Beşiktaş maçına çıkacaklarını söyleyerek, " Çok zor bir maça gidiyoruz. Eksikliklerimiz var. Bizim için en önemli maçlardan biri Beşiktaş. Fair play çerçevesinde elimizden gelen gayreti göstererek puan veya puanlar almak için mücadele edeceğiz. Teknik direktörümüze, heyetimize ve oyuncularımıza güveniyoruz. İstanbul'da taraftarımızında desteği ile yüzümüzün akı ile sahadan çıkmayı düşünüyoruz" dedi.
Nevzat Şahin, ayrıca, Shelton, Gökhan ve Uğur'un sakatlıklarının devam ettiğini, ülkelerinin Milli takımında olan Lualua ve Mabila'nın ise yarın sabah İstanbul'da olacaklarını ve teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda Beşiktaş maçında oynayacaklarını söyledi.
(YE-RFK-S)

30.01.2013 14:54:34 TSI

Editör: Wan Haber