Kardemir D.Ç Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, geçtiğimiz hafta deplasmanda Beşiktaş karşısında 10 kişi ile alınan bir puanın kendileri için çok kıymetli olduğunu söyledi.
Ligin 21. haftasında sahasında Bursaspor'u konuk edecek olan Kardemir D.Ç Karabükspor, teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde çalışmalara başladı. Çamlık sahasında yapılan ve 1.5 saat süren idmana, A Milli takıma çağrılan Ahmet İlhan Özek ile Ümit Mili Takım'a giden Bertul Kocabaş ile ayağında ağrısı olan Lua Lua ile sakatlıkları bulunan Uğur Uçar ve kaleci Bora katılmadı.
İdman öncesi gazetecilere açıklama yapan Karabükspor teknik direktörü Mesut Bakkal, Bursaspor'un ligin en iyi futbol oynayan takımı olduğunu belirterek, "Kazanmak için oynayacağız. Kazanınca da çok daha iyi şeyler olacak" dedi.
İç sahada talihsiz Kasımpaşa maçının ardından 10 kişi ile Beşiktaş'tan aldıkları bir puan çok kıymetli olduğunu anlatan Bakkal,"Bu puan takımın ivmesine katkı sağlayacak. Özellikle 60. dakikadan sonra 10 kişi kaldıktan sonra yapılan mücadeleden inanılmaz memnunum. Yürekli oynadık, cesaretli oynadık. Bize yakışanı yaptık. Kazandığımız eski maçlardaki mücadelemiz vardı. Şimdi sahamızda çok önemli bir Bursaspor maçı var. Ligin en iyi futbol oynayan takımı. Kazanmak için oynayacağız. Kazanınca da çok daha iyi şeylerin olacağını düşünüyorum. Lua Lua'nın İbrahim Toraman'la bir olayı var. İnşallah ceza almaz diye umuyoruz. Kararı bekliyoruz. Ahmet İlhan'ın milli takıma gitmesi bizi mutlu etti. İnanılmaz keyiflendik. Ona canı gönülden başarılar diliyorum. İnşallah sakatlanmadan döner. İçeride kazanacağımız Bursaspor maçı ile çok daha iyi şeyler olacak" dedi.
Beşiktaş maçında Bora'nın sakatlanarak oyundan çıkmasıyla yerine girerek başarılı bir performans sergileyen Tomiç'in ilk 11'de şans bulamamasının sorulması üzerine Mesut Bakkal, şunları söyledi:
"Burada ben takım yönetiyorum. Geldiğim günden yana yaptığım işlerle Karabükspor'un menfaati doğrultusunda işler yaptığıma inanıyorum yaptık. Benim geldiğimde Deumi ve Güven kadroda yer bulmaya başladı. Tek amacım takımda adaletli dağıtım yapmak. Bora 4'te 4 yapan bir takımın kalecisiydi. Eğer 4'de 4 yapan takımın kalecisini yedek kulübesinde oturtturursan, amatör hocalar gibi davranırsan, takımda birlik ve düzeni sağlayamazsınız. Bora da bunu hak ettiği için sahada. Bu ne bana, ne de takım adaletine yakışır. Allah'ın sopası yok, kafana güm diye vurur. Birileri oynayacak, birileri de oynamayacak. Bu takımda yaptığım adaletli dağıtımlardan dolayı birlik sağlandı"
Kırmızı-mavili takım düz koşu ısınma hareketleri ile ayak tenisi oynayarak idmanı tamamladı.
(YE-EYB-S)

04.02.2013 12:27:13 TSI

Editör: Wan Haber