Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak Kardemir Karabükspor, maçın hazırlıklarına başladı.
Hasan Doğan Tesisleri Onur Sahasında Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde yapılan idman tam kadro ile gerçekleşti. Isınma ve düz koşu ile başlayan idman 1.5 saat sürdü.
İdman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan teknik direktör Mesut Bakkal, Antalya deplasmanında alınan bir puanın kendileri için iyi olduğunu, bu hafta; puan kaybına kimsenin tahammülünün kalmadığı bir iç saha maçına çıkacaklarını söyledi.
Bursa mağlubiyetinin ardından deplasmandan puanla dönmelerinin kendileri açısından sevindirici olduğunu belirten Bakkal, "Lig klasik bir şey var puan, puandır diye, onun için mutlu döndük. Antalya'ya yenilebilirdik de, yenebilirdik de, rakibimizin direkten dönen topları var. Önemli olan içerdeki üç, sıfırlık mağlubiyetten sonra Antalya'dan gol yemeden dönmek hedefimizdi. Çünkü lig istatistiklerine baktığınız zaman üç haftada sekiz gol yiyen bir Karabükspor var, basit gol yiyorduk. Antalya maçında gol yememek adına iyi savunma yaptık iyi oyun oynadık ve puanla döndük" dedi
Pazar günü çok zor bir maçın kendilerini beklediğini de ifade eden Mesut Bakkal, "Şimdi benim de, hiç kimsenin de puan kaybına tahammülü kalmadığı bir iç saha maçına daha çıkacağız. Çok önemli bir maç, belki de ligin en önemli maçlarından birine çıkacağız. Rakibimiz buradan puan ya da puanlar aldığında bize biraz daha yaklaşacak ve daha da cesaretlenecek" dedi.
Takımın iç saha fobisinin olup olmadığı yöndeki bir soruya ise Bakkal, "Var diyemem. Sivasspor'u yenen de bu takım, İstanbul Büyükşehir'i yenen de bu takım. Ama tabi üst, üste mağlubiyetler aldığın da var mı diye soruluyor tabi ki. O fobiyi de hobiyi de yenmemiz lazım. Rakibi de yenmemiz lazım. Ligde en çok gol yiyen takımız. Üst sıraları çıkmak için iyi hazırlanıp Antalya maçında kazandığımız bir puanın kıymetini bilip Akhisar maçını kazanmak istiyoruz" cevabını verdi.
(YE-MFS-MFS-S)

19.02.2013 18:42:40 TSI

Editör: Wan Haber