Karabük Kent Konseyi Başkanı Özcan Büyükgenç, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy'u makamında ziyaret etti.
Karabük Kent Konseyi Başkanı Özcan Büyükgenç, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy'u ziyaret ederek, Başkan Aksoy'un Safranbolu'da yaptığı çalışmaları yakinen takip ettiklerini söyledi. Başkan Aksoy'un son zamanlarda gençlere ve spora yaptığı yatırımların kendilerini memnun ettiğini belirten Büyükgenç, "Belediyenin yaptığı hizmetleri biliyoruz, bunun yanında turizmde de büyük bir atak yapan miras şehrimizde sosyal olaylara da büyük katkı sağlanıyor. Başkanımızın özellikle son dönemde gençlere ve spora yaptığı yatırımlar Karabük Kent Konseyi olarak bizleri mutlu etmiştir. Yine ziyaret sebeplerimizden birisi Avrupa Birliği Projesi olan 'İz İken Biz Olduk' projesine Başkanımızın desteklerini sağlamaktır. Bilindiği üzere üniversitemize gelen öğrenciler 4 yılın sonunda buradan ayrılmaktadırlar. Projemiz bu aşamada devreye giriyor. Çok sayıda gönüllü öğrencinin katılımı ile bu öğrencilerimizi turizm elçisi olarak nitelendirmektir. Yapılacak gezilerin, programların neticesinde Karabük'ü gittikleri yerlerde de unutmamaları, çevrelerine anlatmalarını sağlamak olacaktır. Bu konuda Sayın Başkanımızın desteklerini bekliyoruz" dedi.
Karabük Kent Konseyi Başkanı Özcan Büyükgenç'in ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Aksoy, Kent Konseylerinin bağlı bulundukları şehirler için çok büyük bir
avantaj olduklarını, Büyükgenç Başkanlığında Karabük Kent Konseyinin de cesur atılımlarla büyük başarılara imza attıklarını söyledi. Böyle bir projenin içerisinde yer almanın kendilerini mutlu edeceğini dile getiren Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, "Belediye olarak bu tür organizasyonları defalarca yaptık ve hala yapmaya devam ediyoruz. Safranbolu'nun dolayısı ile Karabük'ün tanıtımı için yapılacak çalışmalarda tuzumuzun olması bizleri sevindirir. Bu projede de gerek yapılacak gezilerde, ziyaretlerde, etkinliklerde, gerekse diğer programlarda bizler Safranbolu Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi seve seve yerine getireceğiz. Bilindiği gibi Safranbolu Belediyesi olarak turizme, tanıtıma oldukça önem veriyoruz. Bu nedenle yurtiçi ve yurtdışında yapılan fuarların tümüne katılmaya gayret gösteriyoruz. Kültürün Başkenti olarak adlandırılan Safranbolu'muzda yapılması düşünülen bu etkinliğe de destek vermeyi tabii ki isteriz" diye konuştu.
(ET-ET-Y)

17.01.2013 15:37:23 TSI

Editör: Wan Haber