Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, yoğun çalışma temposunda ziyaretine gelen konuklarla da yakından ilgileniyor. Toplumun değişik kesimlerinden yapılan ziyaretler arasında sivil toplum örgütü temsilcileri de yer alıyor. Gerçekleştirilen ziyaretlerde başkan konukları ile Kartepe'nin geleceğini oluşturmak adına fikir alış verişlerinde bulunuyor.
Kocaeli Artvinliler Derneği Başkanı Nuri Almaz ve yönetim kurulu üyeleri Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ı ziyaret etti. Ziyaretçilere aynı zamanda dernek yönetim kurulu üyesi de olan Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül de eşlik etti. Dernek Başkanı Almaz, Artvin yöresinin kültürel etkinliklerinden söz etti ve bu güne kadar belediyenin kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler. Almaz, "Bizler sadece Artvinli değil Kocaelili olarak Kocaeli de ve Kartepe de kültürümüzü yaşatmak için 9 Mart'ta gerçekleşecek olan kültürel etkinliklerine tüm halkımızı davet ediyoruz" dedi. Karabalık, sivil toplum örgütlerinin önemine değinerek, ziyaretlerinden memnun olduğundan ve derneklere her daim imkanlar doğrultusunda ellerinden gelen desteği yerine getirmeye çalıştıklarından söz etti.
Öte yandan Karabalık'i ziyaret eden K?nak Mahalle Muhtarı Selim Gençç?ftç?, yakından takip ettiği camilerin çevre düzenlemeleri için Başkan Karabalık'a teşekkür ederek, "Çalışmanın tamamlanmasıyla bölge şık bir görünüme kavuştu. Kartepe'nin önemli geçiş merkezlerinden olan Uzunç?ftl?k Köprülü kavşağına cepheli Konak Cam?'ne vermiş olduğunuz desteklerden dolayı cami cemaati ve mahalle sakinleri adına teşekkür ederim" dedi.
Ayrıca Eski Eşme Cami Dernek Başkanı Hüseyin Kaplan ve yeni yönetimi Başkan Karabalık'ı makamında ziyaret ederek yeni yönetim hakkında bilgi verdiler. Derneklerin önemine değinen Başkan Karabalık, "Dernekler halka hizmet için varlar. Sizlerde derneğinizin yeni yönetimiyle daha iyi hizmetler yapacağınıza inanıyorum. Bizlerde üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz" diyerek yapılan ziyaretlerden memnun olduğunu ifade ederek kendilerine başarılar diledi.
(UU)

11.02.2013 17:11:24 TSI

Editör: Wan Haber