Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Tepecik Mahallesinde 1993/1 celp döneminde vatani görevlerini yapacak asker adaylarının eğlencesine katıldı.
Kartepe'de 1993/1 celp döneminde vatani görevlerini yapacak Tepecik Mahallesi gençlerinden asker adayları Enes Şişman, Yusuf Habiboğlu, Mahmut Meşeci ve Yunus Yıldırım için hafta sonu mahallede düzenlenen asker uğurlaması renkli görüntülere sahne oldu. Tepecik Mahallesi gençlerinden silah altına alınacak asker adaylarını aileleri, dost ve akrabaları yanı sıra Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da yalnız bırakmadı.
Vatan nöbeti sırası alacak Tepecik Mahallesinin gençlerinden Enes Şişman Çanakkale Ezine, Yusuf Habiboğlu Ankara Etimesgut, Mahmut Meşeci Amasya merkez, Yunus Yıldırım Tokat merkezdeki birliklerine uğurlanmadan önce arkadaşları ile davul zurna eşliğinde çektikleri halaylar eşliğinde eğlendiler. Kınaları yakılan asker adayları, "En büyük asker bizim asker" sloganları eşliğinde uğurlandı.
Silah altına alınacak gençlere hayırlı teskereler dileyen Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, "Sizleri böyle neşe içerisinde, düğün bayram havası ile yolcu etmek çok güzel. Bu mutluluğunuza bizleri de ortak ettiğiniz için sizlere teşekkür ederim. Her biriniz ülkemizin birlik ve beraberliğini sağlamak için silah altına alınmaktasınız. Bunun bilinci ile vatan nöbeti tutacak sizler sayesinde bizlerde güven içinde yaşamaya devam etmekteyiz. Her birinizin gözlerinde öperken hayırlısı ile tezkerelerinizi alıp evlerinize birer er kişi olarak dönmenizi temenni ediyorum" dedi.
(UU)

02.02.2013 18:17:45 TSI

Editör: Wan Haber