Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, belediye çalışmalarını yerinde görmek adına mahallelerde muhtarlarla birlikte incelemelerde bulunuyor
Petrol Mahallesinde, Mahalle Muhtarı Kenan Fidan ile birlikte inceleme ve temaslarda bulunan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilk olarak Eski Petrol Cami çevresinde yapılan düzenlemeleri yerinde gördü. Cami bahçesinde yapılan çalışmadan haberi olduğunu ancak görme imkanı bulamadığını belirten Başkan Karabalık, "Her mahallede farklı bir belediye ekibinin çalışmasını görmek mümkün. Belediye başkanı olarak mahallelerimizde çalışma gerçekleştiren ekiplerimizin yaptıklarını görmeye bazen ben bile yetişemiyorum. Sizden gelen talepleri yerinde görmek için yaptığımız ziyaretlerde biten işleri görme imkanı bulmaktayız. Belediye olarak muhtarlarımızla koordineli şekilde halkımıza hizmet üretmekte gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Cami bahçesini başkana gezdiren Muhtar Fidan ise, "Başkanım sağolun, cami avlumuz çok şık oldu. Parkımız ve cami avlumuz ile mahallemizin çehresi değişti. Sokaklarımızda parke ile döşendi ve halkımız bu hizmetlerinizden dolayı sizlere minnettar" dedi. Yol iyileştirme çalışmaları kapsamında parke taşı ile nakış nakış işlenen Petrol Mahallesindeki sokaklardan biri olan Ayçiçek Sokağı da gezen başkan ve muhtara, Rabak Okul Müdürü Ali Gökırmak da eşlik etti. Başkan Karabalık, yapılan hizmetin korunması ve bakımı konusunda öğrencilerin de hassasiyet göstermesi konusunda okul idaresinden destek istedi.
Mahallede haberleşme sistemleri üzerine faaliyet gösteren TEKOM Elektronik Üretim Firması'nı ziyaret eden Başkan Karabalık'a meclis üyesi Yusuf Özdemir de eşlik etti. TEKOM Şirketi Teknik Müdürü Yusuf Fidan'dan faaliyetleri hakkında bilgi alan Başkan Karabalık, askeri savunma alanında önemli çalışmalar yapan firmaları, ülke ekonomisine sağladığı katkılar ve ilçenin tanıtımında üstlendikleri misyon nedeniyle önemsediklerini dile getirdi.
(UU)

18.02.2013 12:07:23 TSI

Editör: Wan Haber