Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Karaağaç Belde Belediyesi bünyesinde 2010 yılından bu yana faaliyet gösteren Sağlık İşleri Birimi, zabıta ekipleriyle birlikte Karaağaç'ta bulunan iki fırının denetlemesini yaptılar.
2010 yılında Karaağaç Belediyesi bünyesinde faaliyetlerine başlayan Sağlık İşleri Birimi, denetimlerine ara vermeden devam ediyor. Karaağaç'ta bulunan iki fırının denetlemesini yapan sağlık işleri birimi ve zabıta ekibi, çalışanlara toplum sağlığının önemini anlatarak hijyen eğitimleri verdiler. Denetimler hakkında bilgi veren Sağlık işleri birimi hemşiresi Feride Ceylan, "iki fırın üzerinde zabıta ekipleriyle birlikte yaptığımız denetimler sonucunda herhangi bir soruna rastlamadık. Fırın işletmecilerine göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür ederiz" dedi.
Sağlık işleri biriminin yaptığı faaliyetlerden de bahseden Ceylan, "mesai saatleri içinde programımızda yer alan su analizlerinin takibi, cenaze işlerinin yürütülmesi, esnaf denetimlerinin yapılması ve birimimize başvuran esnafların esnaf muayene kartlarının düzenlenmesi yanı sıra mesai bitiminde de hizmetlerimize devam ediyoruz. Belde halkının tansiyon, enjeksiyon ve pansuman takibi için Çerkezköy'e gitmelerini engellemiş olduk. Hafta sonu ve bayram tatillerinde de belirlenen saatlerde halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmaların ardından belde halkımızın memnuniyeti bizleri son derece mutlu ediyor" diye konuştu.

07.01.2013 12:15:58 TSI

Editör: Wan Haber