Dünya Snowboard Günü dolayısıyla Türkiye'nin dört bir yanından gelen 200 snowboard tutkunu Uludağ'da buluştu. Özel hazırlanan pistte 4 metre yükseklikten atlayan sporcular renkli görüntüler oluşturdu.
Snowboard sporcuları Bursa Uludağ'da buluştu. Yılbaşından bir gün önce Yazıcı Chalet İtalyan Pistinde bir araya gelen sporcular, hünerlerini sergiledi. Dünya Snowboard Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte ağırlıklı olarak Bursa ve İstanbul'dan gelen sporcular, snowboard üzerinde yeteneklerini konuşturdu. Raccoon Raders tarafından düzenlenen programda renkli görüntüler oluştu. Kar üzerinde tehlikeli hareketler yapan sporcular tatilcilerin yüreklerini ağzına getirdi. Metre yükseklikten atlayan sporcular, özel olarak hazırlanan branda üzerine atladı. Hızını alamayan bazı sporcular ise dikkat çekti. Snowboardun tehlikeli bir spor olmadığını belirten program organizatörü Uğurcan Cangil, "Bugün Dünya Snowboard günü. Bu organizasyona 200'e yakın sporcu katıldı Türkiye dışından da programa katılanlar var. Çok güzel bir gün. 4 metrelik bir rampadan sporcular atlayarak hünerlerini sergiliyor. Arkadaşlarımız atladığı zaman hava yastığımız açılıyor. Bütün gün müzik gün eşliğinde eğleniyoruz. Kurallara uyduğumuz zaman tehlikeli bir spor değil. Her şeyi güvenlik açısından da sağladık. Görünüşte tehlikeli gibi görünüyor. Ama öyle değil" dedi.
İstanbul'dan gelen üniversite öğrencisi Fakirullah Şanlı ise snowboard'un tehlikeli değil, zevkli bir spor olduğunu belirtti.
(YS-ÖK-Y)

30.12.2012 14:52:22 TSI

Editör: Wan Haber