İstanbul'u dün etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle uçuşları bugüne sarkan transit yolcular havalimanında uzun kuyruklar oluşturdu.
Dün öğlen saatlerinde başlayan kar yağışı, bugün Atatürk Havalimanı'nda yolcu yoğunluğuna neden oldu. THY, yoğun kar yağışından etkilenerek, transit uçuşlarını kaçıran birçok yolcuyu otelde ağırlamıştı. Uçuşunu kaçıran birçok yolcu, Türkiye'de bir süre konaklamak zorunda kalırken yolcular bir sonraki sonra ki uçuşlarını beklemek için Dış Hatlar geliş katında uzun kuyruklar oluşturdu.
Dakar'dan Cenevre'ye gidecek olan Günca isimli yolcu, bağlantı uçağını kaçırdığı için havalimanında olduğunu belirterek, "3 saatlik gecikmeyle uçağımızı kaçırdık. Kız kardeşlerimle beraber geldim" dedi.
Uçağın gecikmesinden dolayı beklemek zorunda kaldığını ifade eden bir yolcu Türkiye'ye ilk kez geldiğini ve yaşanan bu olayı değerlendireceklerini söyledi.
Viyana'dan Bingazi'ye gidecek olan İgo isimli transit bir yolcu ise, "Uçağım yarın ama umarım burada daha fazla kalmam "diye konuştu.
(AS-Eİ-Y)

21.12.2012 21:00:40 TSI

Editör: Wan Haber