Konyaaltı Sanayici İşadamları Derneği (KONYSİAD) Olağan Genel Kurulu'nu, üyelerinin yoğun katılımıyla ATİK Tesisleri'nde yaptı.
Tek liste ile gerçekleştirilen genel kurulun açılış konuşmasını yapan Konyaaltı Sanayici İşadamları Derneği Başkanı İlhami Kaplan, "Yaşadığımız bölgenin Antalya kent yaşamında hak ettiği noktaya gelmesi ve bölgemizin her anlamda potansiyelini ortaya koymak, marka değerini arttırmak amacıyla bir araya geldiğimiz bu oluşum az zamanda çok ve önemli işler başardık" dedi.
Konyaaltı bölgesindeki sorun, beklenti ve çözüm yollarına ilişkin düşüncelerin kent ile paylaşıldığını belirten Kaplan, "Ben insanları arabanın camlarına vuran yağmur damlalarına benzetiyorum bazen bir damla aşağı doğru kayarken başka bir damlaya karışıp güçlenerek daha hızlı ilerliyor.Aynı bizim gibi" dedi.
Yapılan seçimin ardından KONYSİAD Organları şu şekilde oluştu;
Yönetim Kurulu İlhami Kaplan, Emin Altıner, Erdal Tontu, Erdal Atılgan, İsmail Bilal, Ziya Erbaş, Mehmet Abay, Erhan Erdem, Cem Günaltay. Denetim Kurulu Mustafa Öğretmenoğlu, Süleyman Kaplan, Kaan Tontu. Haysiyet Divanı Osman Ayık, Zeki Özen, Mesut Özderin, Korhan Ceylan, Ahmet Canbaz.
(SK-Y)

31.01.2013 16:24:42 TSI

Editör: Wan Haber