Konya'da bir kadının çantasını alıp kaçan şüpheliler, örgü şapkaları sayesinde yakalandı. Yakalanan şüpheliler suçlarını itiraf etti.
Olay, geçtiğimiz Cuma günü merkez Selçuklu ilçesi Aydınlıkevler Mahallesinde meydana gelmişti. Fatma Küçükcankurtaran (24), eşi Beytullah Küçükcankurtaran ile hastaneden dönerken içerisinde bir miktar para ve telefonu bulunan kol çantası, motosikletle yanına yaklaşan kişiler tarafından kapkaç yöntemiyle çalınmıştı. Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çantası çalınan kadınla yaptığı görüşmede şüphelilerin başında örgü şapka olduğunu öğrendi. Polis, kapkaç olayını gerçekleştirebilecek kişiler üzerinde araştırma yaparken inşaatlarda da inceleme yaptı. Polis, bir inşaatta çantası çalınan kadının anlattığına uygun örgü şapkalı Mustafa A'yı (20) belirledi. Yakalanan Mustafa A. kapkaç olayını arkadaşları O.Ö. (17) ve H.Ö. (14) ile birlikte gerçekleştirdiğini itiraf etti.
Yaşları küçük 2 şüpheli ile Mustafa A'nın para ve telefonu aldıktan sonra çantayı boş bir arazide yaktıkları belirlendi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.
(HİV-İP-ÖZ-Y)

19.02.2013 13:41:34 TSI

Editör: Wan Haber