Tekirdağ'ın Kapaklı İlçesi'nde belediyedeki tüm işlemlerini tek vezneden yapabilecek.
Kapaklı Belediye hizmet binasındaki bazı veznelerde yoğunluk yaşanması üzerine yeniliğe gidildi. Getirilen yeni sistemle birlikte vatandaşlar tüm işlerini tek vezneden yapabilecekler.
Belediye çalışanları belediye binasında bulunan veznelere ek olarak aynı sistemin İsmetpaşa Mahallesi'nde bulunan ek hizmet binasında ay sonu itibariyle uygulanacağını kaydederek, "Ek hizmet binasından fatura yatırılabilmekte, fakat ön ödemeli su kartlarına yükleme yapılamıyordu. Yeni sistemin buraya kurulmasıyla birlikte vatandaşlarımız kartlarına ek hizmet binasında da yükleme yapabilecekler.'' Dediler.
Konu hakkında değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı İrfan Mandalı "Belediyemize gelen vatandaşlar, fatura ödeme ve ön ödemeli sayaç kartlarına su yükletmek için belediyemiz vezneleri girişinde bulunan sıramatikten sıra alıp, işlemlerini tüm vezne gişelerimizden yapabilecekler. Su faturası ödemeye gelen bir vatandaşımız aynı vezne gişesi üzerinden vergi borcunu da ödeyebilecek. Bütün vezne işlemleri tek bir vezne gişesinden yapılabilir hale geldi. Kapaklı Belediyesi olarak Kapaklı'nın yaşanabilir ve modern bir kent olması için tüm çalışmalarımızı ve hizmetlerimizi bu yönde yürütüyoruz. Çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.'' Diye konuştu.
Öte yandan yetkililer Ocak ayı sonuna doğru belediye veznelerinden TL olarak yükleme yapılan ön ödemeli su kartlarına, artık metreküp üzerinden yükleme yapılacağı bilgisi vererek, arzu eden vatandaşların metreküp birim fiyatları hakkında veznelerden bilgi alabileceklerini dile getirdiler.

10.01.2013 16:21:36 TSI

Editör: Wan Haber