Van Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği toplantı salonunda gerçekleştirilen ihaleye yoğun bir talep olurken, Türkiye’nin çeşitli illerinden de başvuruların yapıldığı öğrenildi.

İhale öncesi salonda tüzel kişilere yönelik kısa bir konuşma yapan Van Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Heybet Semur, ihalenin hayırlı olması temennisinde bulundu. Birliğe bağlı Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin merkezi kafeteryasının yanında yeni yapılan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ile KVC Hastanesi’nin acil ve poliklinik kantin ihalelerinin yapılacağını ifade eden Semur, “İhalemiz, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’na göre, açık artırma usulüyle yapılacaktır. Sağlık çalışanları olarak bizim önceliğimiz ve hassasiyetimiz, kantin ve kafeteryada satılacak olan ürünlerin temiz, hijyenik ve ucuz olmasıdır. Herkesi n bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz. Asıl amacımız, bu işten bir gelir elde etmek değil, sağlık çalışanlarına ve hizmet alan hastalarımıza kaliteli ve ucuz hizmet sunmaktır. Sonucun hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

14 firmanın katıldığı ihalelerde, ilk olarak Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki merkezi kafeteryanın ihalesi yapılırken, diğer kantinlerinde akabinde yapılacağı belirtildi.

Editör: Wan Haber