Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Medstar Kanser Merkezi işbirliği ile düzenlenen 'Kanser Okulu'nun 4'üncü dersi, 10 Şubat'ta Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.
Kanserle mücadelede her ay farklı bir konunun tüm boyutlarıyla ele alındığı Kanser Okulu'nun 4'üncü dersine, Medstar Kanser Merkezi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Özdoğan, Medstar Kanser Merkezi Hematoloji ve Hücresel Tedaviler Koordinatörü Prof. Dr. İhsan Karadoğan, Hacettepe Üniversitesi Prevantif Onkoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mutlu Hayran, Tıbbi Onlolog Doç. Dr. Okan Kuzhan ile Tıbbi Onkolog Uz.Dr. Ayşegül Kargı konuşmacı olarak katılacak. Derste, "Kanser Tedavisinde Alternatif ve Tamamlayıcı Tıp" konusu ele alınacak.
KANSER OKULU ÖĞRENCİLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ
Kanser Okulu'nun 4'üncü dersinde katılımcılara bir de tiyatro oyunu sunulacak. Kanser Okulu öğrencileri tarafından yazılan ve gösterime hazırlanan "Boşver Okulu En İyi Komşu Bilir'' adlı tiyatro oyunu izleyicilerle buluşacak. Sanat Yönetmenliğini Büyük Şehir Belediyesi Tiyatrosu'ndan Erdal Gürcan'ın üstlendiği oyunda, tıp dışı yöntemlere başvurarak tedavi arayanların başlarından geçen olaylar anlatılıyor.
(SK-Y)

08.02.2013 12:36:03 TSI

Editör: Wan Haber