Bursa'da, adliye önündeki bir iş hanında gürültü yüzünden çıkan kavgada komşusu tarafından satırla sol elinden yaralanan şahıs polis noktasına sığındı. Kanlar içinde kalan yaralının sağ elinin, 2 ay önce bir caminin demir parmaklıklarına saplandığı öğrenildi.
İddiaya göre adalet sarayı karşısındaki bir iş hanının 3. katında 2 arkadaşıyla gürültü yaptığı ve yüksek sesle müzik dinlediği iddia edilen B.G. (33), aynı kattaki komşusu F.K. tarafından uyarıldı. Ertesi gün soluğu yöneticinin odasında alan taraflar, bu yüzden tartışmaya başladı. Öfkesine hakim olamayan F.K. (52), yanında getirdiği satırla B.G.'ye saldırdı. Neye uğradığını anlayamayan B.G. kanlar içinde kaldı. Hemen iş hanından çıkarak adliye önündeki polis noktasına sığınan B.G. ekiplerden yardım istedi.
Polis 112 Acil Servis ekiplerine haber verirken, kazağıyla yüzünü kapatan B.G.,vatandaşların şaşkın bakışları arasında kan kaybetmeye devam etti. Olay yeri ve B.G.'nin elini yasladığı polis kulübesi kanlar içinde kalırken, gencin eline bez parçasıyla tampon yapması dikkatlerden kaçmadı. Kısa sürede olay yerine gelen ambulansla Devlet Hastanesi'ne kaldırılan B.G.'nin eline dikiş atıldı.
Olaydan sonra yönetim odasında bekleyerek gelen polislere teslim olan F.K. ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.
Polise ifade veren görgü tanıkları, kavganın gürültü yüzünden çıktığını ileri sürdü.
Öte yandan sol elinden yaralanan B.G.'nin 2 ay önce da sağ elinden yaralandığı ortaya çıktı. Kalacak yeri olmadığı için cami avlusundaki bankta uyumak için duvarın üzerinden atlamak isteyen B.G.'nin eli demir korkuluklara saplanmış, şahıs itfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle kurtarılmıştı.
(OSM-MŞ-GS-Y)

18.12.2012 12:24:33 TSI

Editör: Wan Haber