Yüzüncü Yıl Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Emrah Karaduman ve öğrenciler tarafından karşılanan Kandaşoğlu, öğrencilerle tokalaşarak sorunlarını dinledi. AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zahir Kandaşoğlu ile uzun süre sohbet eden öğrenciler kendisine karşı olan hayranlıklarını ifade ettiler. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Emrah Karaduman, YYÜ Öğrenci Koseyi Başkanlığının amacını anlatarak, “Biz öğrencilerin sorunlarını bu konseyde tartışarak öğrencilerin sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Bu konseyin kurulmasını amacı budur. Gerçekten Zahir Kandaşoğlu’nun bizi ziyaret etmesi bizi fazlasıyla onurlandırmıştır. Kedisine hayran olan birçok öğrenci arkadaşımız var. Kendisini sosyal medyada sürekli takip ediyoruz. Van’da onun gibi gençleri önemseyen ve destek çıkan kimse yok. YYÜ öğrenci konseyi olarak bizi ziyaret ettiğiniz için size teşekkür ediyorum” dedi.

“GENÇLER BİR İLİN TEMEL TAŞIDIR”
Daha sonra söz alan AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zahir Kandaşoğlu ise gençleri çok önemsediklerini belirterek, “Biz gençleri sürekli önemsiyoruz ve onların sorunlarını çözmeye çalışıyorum. Gençler bir ilin temel taşıdır. Bunun için gençlerin önemsenmesi gerekiyor. Bir ilin çok gelişebilmesi için gençlere önem verilmesi gerekiyor. Ben Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı iken sadece gençlerle ilgilenen bir birim kurmuştum ve o birim sürekli gençlerle ilgileniyordu. Biz gençleri gerçekten çok önemsiyoruz ve her zaman genç kardeşlerimizin yanında olacağız” şeklinde konuştu.

AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zahir Kandaşoğlu öğrencilerle birlikte çektiği hatıra fotoğrafından sonra buradan ayrıldı.

Editör: Wan Haber