AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zahir Kandaşoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Van Esnaf Sanayi Kooperatifler Birliği (VESKOB) Başkanı Ömer Doğan ve yönetimini ziyaret ederek, bundan sonraki süreçte desteklerini beklediklerini söyledi.


Van Esnaf Sanayi Kooperatifler Birliği (VESKOB) Başkanı Ömer Doğan ise, Kandaşoğlu’nu sonuna kadar desteklediklerini belirterek, “Şu an mevcut milletvekillerimiz ve bundan öncekiler de dahil siz Van için bir emsalsiniz. Van’a çok yarayacağınıza inanıyorum. Van’ın sorun ve sıkıntılarını sizin rahatlıkla çözeceğinize inanıyoruz. Sizin kesinlikle meclise gitmeniz gerekiyor. Size güveniyor ve inanıyoruz. Sizin bundan sonra yapacağınız çalışmalarla sorun ve sıkıntılarımızın çözüme kavuşacağına inanıyoruz. Biz bize hizmet yapana hizmetkârlık yaparız. Biz sizin dik duruşunuzu seviyoruz. Siz duruşunuzla bize ağabeylik, liderlik yaptınız. Biz her şeyimizle sizinleyiz” diye konuştu.


Kandaşoğlu ise, esnafın sorun ve sıkıntılarını çözmek için bütün çabasını sarf edeceğini belirterek, Van halkına yararlı olacağını söyledi.


Burada hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ayrılan Kandaşoğlu, daha sonra TÜMSİAD Van Şube Başkanı Süleyman Güler, Gökkuşağı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Özkan Soylu ve İHH Van Şube Başkanı İbrahim Çinkılıç’ı makamında ziyaret ederek destek istedi.

Editör: Wan Haber