Alanya İlçesinde, 1 Aralık günü 24 yaşındaki ağabey Ercan Çelik'in ölümü, 23 yaşındaki kardeşi Deniz Çelik'in ağır yaralanmasıyla sonuçlanan cinayetin zanlıları olarak gözaltına alınan biri Gürcistan uyruklu kadın ve iki kardeş adliyeye sevk edildi.
Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde sorguları tamamlanan Mehmet Ş.B. (26), sevgilisi Ramila B. (30) ve kardeşi Murat B. (22) yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi. Zanlılardan Murat B, adliye girişinde basın mensuplarının "kan davası nedeniyle mi öldürdünüz" sorusuna "yok kardeşim biz öldürmedik kimseyi, polisin iftirası" diye karşılık verdi. Ağabeyi Mehmet Ş.B. de, "olay kesinlikle polisin iftirası" dedi. Ramila B. ise basın mensuplarına hakaret ve küfürler ederek güçlükle adliye binasına sokuldu.

OLAYIN GELİŞİMİ
Olay, 1 Aralık günü Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Ercan Çelik ve kardeşi Deniz Çelik evlerinin önünde bıçaklı saldırıya uğradı. Ercan Çelik aldığı bıçak darbesiyle kaldırıldığı Alanya Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti, kardeşi Deniz Çelik ise ağır yaralı olarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, olayın kan davası olduğunu belirleyip Mehmet Ş.B, sevgilisi Ramila B. ve kardeşi Murat B'yi İstanbul Bahçelievler'de gözaltına aldı.
(AB-HO-Y)

10.12.2012 16:25:55 TSI

Editör: Wan Haber