Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin Kızılay iş birliğiyle yaptığı 'Damlaya Damlaya Can Olur' kan bağışı kampanyasında 500 ünite kan toplanırken, görev alan gönüllülere teşekkür belgesi verildi.
Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi Çevre-Sağlık Çalışma Grubu ve Türk Kızılayı ortaklığında BurSanat Eğitim ve Gençlik Derneği, Tanıtım Gönüllüleri Derneği, Bursa Karacabeyliler Derneği, Uludağ Üniversitesi Çevre, Hukuk, Sosyoloji ve Uluslararası İlişkiler Toplulukları tarafından düzenlenen 'Damlaya Damlaya Can Olur' kan bağışı kampanyasında büyük çaba sarf eden gönüllüler törenle teşekkür belgelerine kavuştu. Bursa Kent Konseyi ofislerinde gerçekleşen törene Bursa Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Lütfi Taşçı, Gençlik Meclisi Başkanı Hakan Darılmazlar ve gönüllüler katıldı.
Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Lütfi Taşçı, Bursa Kent Konseyi'nin Türkiye'ye örnek olmasında Gençlik Meclisi'nin de büyük katkısı olduğunu belirtti. Gençlerin topluma faydalı olmak için bir araya gelerek projeler üretmelerinin çok önemli olduğunu anlatan Taşçı, "'Damlaya Damlaya Can Olur' kan bağışı kampanyasında görev alan bütün ekip üyeleri örnek davranışlarıyla dikkatleri çekti. Desteklerinden dolayı bizler de kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.
(MŞ)

30.11.2012 13:32:44 TSI

Editör: Wan Haber