Türkiye Kamu-Sen Kırıkkale İl Temsilcisi Abdullah Yücel Karabacak, kamu çalışanları adına 1 yılda 745 dava açtıklarını ve bu davaların büyük çoğunluğunun kendi lehlerinde sonuçlandığını söyledi.
Kırıkkale Valisi Ali Kolat Türkiye Kamu-Sen Kırıkkale İl Temsilciliğini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Kamu-Sen'e bağlı 11 iş kolunda 4 şubenin olduğunu ve 5. Şubenin de yakın zamanda açılacağını kaydeden Kamu-Sen Kırıkkale İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen İl Başkanı Abdullah Yücel Karabacak, Kırıkkale'de yetkili ve en çok üyeye sahip sendikasının Türkiye Kamu-Sen olduğunu söyledi.
Vali Kolat'a, 2012 yılında sendika olarak Kamu çalışanları adına 745 dava açtıklarını ve bu davaların büyük çoğunluğunun kendi lehlerinde sonuçlandığını söyleyen Karabacak, 5442 sayılı il idaresi kanununa göre öğretmen atamaları yapıldığını ve bu atamaların takdire dayalı bireysel atamalardan oluştuğunu ifade etti.
Vali Kolat ise Milli Eğitim Bakanlığının prensiplerine göre hareket edilerek kamu çalışanlarının sıkıntılarına her zaman yardımcı olacaklarını söyledi.
(VY-BÖ)

10.12.2012 16:55:31 TSI

Editör: Wan Haber