Türkiye Kamu-Sen Kastamonu Şubesi üyeleri düşük maaş ücretlerine tepki göstererek maaş bordosu yaktı.
Nasrullah Meydanı'nda toplanan bir gurup Türkiye Kamu-Sen Kastamonu Şubesi üyeleri, düşük maaş ücretlerine tepki göstererek bordro yaktı. Gurup adına açıklama yapan Türkiye Kamu-Sen Kastamonu Şube Başkanı Ercan Karabacakoğlu, hükümetin kamu çalışanlarına ikiyüzlü davrandığını belirterek, siyasi iradenin gelir dağılımında adaleti sağlamanın önemini bir türlü kavrayamadığını ve sürekli belli çevreleri gözeterek memur, işçi, emekli, dul ve yetimleri göz ardı ettiğini belirtti.
Türkiye Kamu-Sen olarak yine haksızlıklara, hukuksuzluklara, zulümlere karşı ses olmak için meydanlarda olduklarını vurgulayan Ercan Karabacakoğlu, bundan sonraki dönemlerde de meydanlarda olacaklarını söyledi.
Son dönemlerde hükümetin uyguladığı terör politikaları sayesinde ölen teröristlerin halk kahramanı haline getirilmeye çalışıldığını belirten Karabacakoğlu, "Aynı zulmü görseydim bende dağa çıkardım', 'Dağda ölen militan boşuna ölmüş olmasın', 'Üç genç kadın bu şekilde ölümü hak etmemişti' gibi mesnetsiz açıklamaların hesabı mutlaka bir gün sorulacak" dedi.
Kamu-Sen üyeleri basın açıklamasının ardından tepki olarak maaş bordrolarını yaktı ve olaysız bir şekilde dağıldı.
(Vİ-SA)

15.01.2013 18:20:48 TSI

Editör: Wan Haber