Kalp, sevgililer gününün temsilcisi, hediyelerle buluşunca da ortaya romantik görüntüler çıkıyor. Özellikle konusunda kararsızsanız, kalp tasarımlı hediyeleri düşünebilirsiniz. Uzun yıllar unutulmayacak bu hediyeler, aşkınızı da daha diri tutacak.

Heart Plastic Photo Frames - Kalp Fotoğraf Çerçeveleri

 

En sevdiğiniz fotoğrafları böyle bir kalpli çerçevede görmeye hazır mısınız? Hem ahşap hem de plastik modeli olan fotoğraf çerçeveleri, siyah ve kırmızı renk seçenekleriyle sizleri bekliyor. Dekoratif olarak da şık olan bu çerçeveyi evin her köşesine koyabilirsiniz.

Kişiye Özel Fiyonklu Kalp Masa Saati

2-209.jpg

 

Her an, her dakika sevgiliniz aklınıza gelecek!  Pembe kalpten saat en sevdiğiniz fotoğraftan hazırlanıyor. Üstelik isimleriniz de bu özel tasarım saatin üzerinde yer alıyor.  En romantik hediyeler arasında yer alan saat, ev de ve ofiste kullanıma uygundur.

 

 

Kişiye Özel Güllü Yastık

3-421.jpg

Kişiye özel hazırlanabilen bu yastık yumuşacık olmasının yanı sıra kalpli tasarımıyla da dikkat çekiyor. En sevdiğiniz fotoğrafı ve size özel tarihi belirttiğinizde yastık size özel olarak üretiliyor. Güllerden ve kalpten oluşan yastık, sevgilinizin de ilgisini çekecek.

Kişiye Özel Yazılı Kalp Anahtarlık

4-343.jpg

Kalbinizin anahtarını sevgilinize verdiğinizi somutlaştırmak çok kolay… Üzerine hem sevdiğiniz kişinin ismini yazdırabilir, hem de birlikte çekildiğiniz fotoğrafınızı koyabilirsiniz. Kapaklı olan kalpli anahtarlık toplamda 7cm boyutlarındadır.

Aşkıma Kırk Bir Kere Maşallah Sevgi Kavanozu

5-213.jpg

Bu kavanozun içinde neler yok ki? Nazar boncukları, kalpli ve fotoğraflı çikolatalar, 30 adet sevgi mesajları hepsi bu sevimli kavanozun içinde. Sevgilinizi hem şaşırtacak hem de duygulandıracak bu sevgi kavanozu, sevgiliye alınabilecek ne güzel hediyelerden.

Aşıklara Özel Ayılı Kova

6-117.jpg

Kalp tasarımlı notlar, kalpli ve lezzetli drajelerin yer aldığı romantik kova, sevgilinizi şaşırtacak. Yanında sevimli ayıcıkla gönderilen bu hediye kovası, jilatin ve kurdaleye sarılarak gönderiliyor.

Heart s Desire - Kalbim diyor ki

7-068.jpg

Kalbinizden geçenleri bir mektupla göndermeden önce bu hediyeyi mutlaka inceleyin. Kalp tasarımıyla göndereceğiniz mektubun tesiri daha fazla olacaktır. En güzel notlarınız için hazırlanan mesaj kalıbı, 5 cm boyutlarındadır. 

Editör: Wan Haber