Gaziantep'te yaklaşık 5 ay önce bir otomobilin uzun namlulu silahla taranarak bir kişinin ölümüyle sonuçlanan olayın zanlısı yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 5 ay önce Hoşgör Mahallesi Hoşgör Camii Sokak içinde A.Ö.'nün içinde bulunduğu otomobil Kaleşnikof uzun namlulu silahla taranmıştı. Olay sonrası A.Ö. hayatını kaybederken polis olayın şüphelisinin yakalanması için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olayın şüphelisi olan C.S.'nin, yakalanmasına yönelik Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda şahsın Güneykent Mahallesi'ndeki bir ikamette olduğu bilgisine ulaşıldı. Dün gece geç saatlerde buradaki adrese giden polis Cumhuriyet Savcısının izni ile eve girdi. Evde C.S.'yi gözaltına alan polis yaptığı aramada da bir adet tabanca ve bu tabancaya ait iki adet şarjör, toplam 24 adet dolu mermi ele geçirildi.
Cinayet dosyasından Gaziantep 5.Ağır Ceza Mahkemesince 'Kasten adam öldürme' suçundan aranan şahsın ayrıca Adana 6. Ağır Ceza Mahkemesince 'Birden fazla kişi tarafından birlikte yağma olayına karışma', Gaziantep 5.Ağır Ceza Mahkemesince 'Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma' gibi suçlardan arandığı öğrenildi. Emniyet müdürlüğünde ifadesi alınan C.S. adliyeye sevk edildi.
(HD-ÖK-Y)

16.01.2013 15:30:11 TSI

Editör: Wan Haber