Denizli Valisi Abdülkadir Demir ve İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut tarihi Kaleiçi esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
Denizli'de yaşanan asayiş sorunlarını ve vatandaşın önerilerini değerlendirmek için yapılan huzur toplantılarının bu kez adresi Denizli'nin tarihi çarşısı Kaleiçi oldu.Toplantıda esnaf sorunlarını ve önerilerini Vali Demir ve Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut'a anlatarak çözüm istedi.
Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen toplantıda konuşan Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Kaleiçi Çarşısı'nın önemli bir merkez olduğunu ve bunun için el birliği ile projelerin üretilmesi gerektiğini ifade etti. Vali Demir, "Denizli'de önemli işler yapılmakta ve bunlardan birisi de Karahayıt'taki kentsel dönüşüm projesi. Bu projeler tamamlandığında turistlerin birçoğu tarihi Kaleiçi Çarşısı'na gelecektir. Bunun için el birliği ile yapılması gereken yeni projeleri konuşmamız ve yapmamız gerekiyor" dedi.
Vali Demir'in konuşmasının ardından İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut esnaf sorun ve önerilerini dinledi. Bulut, amaçlarının vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinleyerek ortak çözümler üretmek olduğunu ifade ederek, "Denizli halkının duyarlılığı gerçekten çok önemli. Bunun için Denizli Emniyet Müdürlüğü olarak sürekli halkımız ile iç içe olmayı tercih ediyorum. Sizlerin önerileri ve görüşleri benim için çok önemlidir. Sizlerin sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek benim için en önemli görevlerinden başında gelmektedir" dedi.Kent genelinde esnafı ziyaret ederek güvenlik kameraları taktırmaları konusunda uyarılarda bulunduklarını belirten Bulut, Kaleiçi esnafının da güvenlik kamerası takmasının, suçluların yakalanması ve suçun önlenmesi konusunda önemli olacağını ifade etti.
(EV-SK-Y)

25.01.2013 16:31:53 TSI

Editör: Wan Haber