Denizli'nin Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Meclis Haber Dergisi'nin okurlarının oylarıyla yılın belediye başkanlığına layık görüldü.
Siyaset, Bürokrasi, Sivil Toplum Örgütleri, Çalışma Hayatı ve Medya dünyasına yönelik haberleri tanına Meclis Dergisi 10. yılında Türkiye'ye hizmet edenleri ödüllendirdi. Meclis Dergisi okurları, www.meclisdergisi.com'a gönderilen elektronik posta, mektup ve anketlerle yılın siyasetçisini, milletvekillerini, belediye başkanlarını seçerken, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca yılın belediye başkanı seçildi.
Ödülün yapılacağı gün yurtdışında bulunan Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca'nın ödülünü İçişleri Eski Bakanı ve İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu, Yarımca'nın görevlendirdiği Mehmet Uçum'a verdi
Ankara Sürmeli Otel'de gerçekleşen ödül törenin ardından yurda dönüş yapan Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, ödülünü Mehmet Uçum'dan aldı. Ödülünü alan başkan Yarımca, "Belediye meclis üyeleri ve belediye çalışanları birlikte hep bir ekibiz. Hep birlikte bu başarıları imza attık. Bu ödülü Kale halkı adına alıyorum" dedi.
(AO-SK-Y)

15.02.2013 15:52:14 TSI

Editör: Wan Haber