Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle MÜcadele Büro Amirliği'ndeki görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden polis memuru İbrahim Çolak için tören düzenlendi.
Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi morgundan alınan İbrahim Çolak'ın Türk Bayrağına sarılı tabutu ilk olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne getirildi. Törene Söke İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin, Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna, AK Parti İlçe Başkanı Namık Yıldırım, MHP İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu başta olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı.
Burada yapılan törende konuşan Söke İlçe Emniyet Müdürü Aydın Düzalan, "Güler yüzlü ve mesleğinde deneyimli bir arkadaşımızı kaybettik, acımız büyük" dedi.
Yapılan konuşma ve duanın ardından polis memuru İbrahim Çolak'ın cenazesi polis arkadaşları ve vatandaşların omuzların Kocacami'ye getirildi. İkindi Namazı sonrasında kılınan Cenaze Namazı'nın ardından Çolak'ın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Konya'nın Kadınhan ilçesine gönderildi.
(LT-MB-İK)

07.02.2013 15:28:36 TSI

Editör: Wan Haber