Adana'da bir şahıs, kahvaltı sırasında tartıştığı eşini bıçaklayarak kayıplara karıştı. Yaralı kadın, ambulansla kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Cennet (40), Osman T. (47) çifti, Cumhuriyet Mahallesi 674 sokak no 6'daki evinde sabahleyin kalkarak kahvaltı yapmaya başladı. Çift kahvaltı yaparken birden tartışmaya başladı, tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Sinirlenen koca ekmek bıçağıyla eşini sırtından bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Sesleri duyan komşuları eve geldiğinde kadını kanlar içinde bulunca, ambulans istedi ve polisi aradı. Olay yerine gelen ambulans, kadını alarak Adana Devlet Hastanesi'ne götürdü. Kadın, acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi olmadığı öğrenilen 3 çocuk annesi kadın, hastanede gözlem altında tutuluyor.
Polis ise olaydan sonra kaçan Osman T.'yi bulabilmek için çalışma başlattı. Osman T.'nin daha önce de eşine şiddet uyguladığı öğrenildi.
(FKE-AKL-AŞ-Y)

19.02.2013 10:47:53 TSI

Editör: Wan Haber