Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde Kahta'daki yerel ve ulusal gazete temsilcileriyle bir araya geldi.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da gazetecileri unutmayan Başkan Turanlı, düzenlediği bir yemekle gazetecilerle bir araya geldi. Gazetecilik mesleğinin kutsal olduğunu dile getiren Başkan Turanlı, "Kahta'da gazetecilik mesleği bir çok ilçedekinden daha zordur. Bunun nedenleri ise turizm açısından geniş bir coğrafyaya sahip olması, ilçemizin nüfus bakımından oldukça büyük olması, gelişmekte olan bir ilçe olması sayılabilir. Siz de bu zor koşullarda mesleğinizin gereklerini yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Sizin yazılarınızla, haberlerinizle biz de eksikliklerimizi görüp onları tamamlamaya çalışıyoruz. Bunun dışında zaman zaman kış ayının getirdiği olumsuz hava şartları da sizi zor durumda bırakıyor. Belediye olarak bunların bilincinde olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu nedenle sizi önemsiyor ve mesleğinizde başarılar diliyorum" dedi.
Gazeteciler adına Başkan Turanlı'ya teşekkür eden Kahta Kommagene Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hacı Bozkurt, "Başkanımıza bizi bu anlamlı günde unutmadığı için teşekkür ediyorum. Kendisi her yıl bizim bu günümüzü kutlamaktadır. Biz de gazeteciler olarak Kahta'nın yararına olan her şeyde kendisinin yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Arkadaşlarım adına kendisine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Başkan Turanlı, yemeğin ardından gazetecilere hediye verdi.
(Şİ-SO-Y)

10.01.2013 17:31:56 TSI

Editör: Wan Haber