Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Kahramanmaraş Belediyespor teknik direktörlüğüne Erol Azgın'ın yerine Bekir Gülerarslan getirildi.
Kulüp basın sözcüsü Fatih Köşker konuya ilişkin yaptığı açıklamada, 7 aydır mavi beyazlı ekibin antrenörlüğünü sürdüren Erol Azgın'la karşılıklı olarak sözleşmenin fesh edildiğini bildirdi. Azgın'la birlikte yardımcı antrenör Mehmet Eroğan'ın da kulüpten ayrıldığını belirten Köşker, "Teknik Direktör Erol Azgın hocamızla, 28 Aralık 2012 tarihinde aramızdaki sözleşmeyi karşılıklı olarak fesh ederek dostça ve medeni bir şekilde yollarımızı ayırdık. Kulübümüze 7 aydır emeği geçen Erol Azgın ve Mehmet Erdoğan hocalarımıza kulübümüze olan katkılarından dolayı çok teşekkür ediyor, bundan sonraki futbol ve spor yaşantılarında başarılar diliyoruz. Yönetim kurulu olarak Erol Azgın'dan boşalan Teknik Direktörlük görevine, mevcut yardımcı hocalarımızdan Bekir Gülerarslan getirilmiştir. Hocamızın yardımcılığına Altyapı Direktörümüz Halil Yücel, kaleci antrenörlüğüne mevcut kaleci antrenörümüz Sadık Öztürk devam edecektir" dedi.
Öte yandan mavi-beyazlı kulübün, ikinci yarı hazırlıkları için Antalya'da kampa girdiği ve çalışmaların 8 Ocak'a kadar burada devam edeceği bildirildi.
(YUT-Y)

31.12.2012 14:54:24 TSI

Editör: Wan Haber