Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve yaklaşık bir ay süren, 2012-2013 Genç Kızlar Voleybol ligi sona erdi. 10 takımın katıldığı ligde Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu voleybolcular, on yedi galibiyet alarak ligi şampiyon olarak tamamladı.
Geçtiğimiz yıl ligi ikinci sırada tamamlayan mavi beyazlı sultanlar , bu yıl çıtayı yükselterek ligi şampiyon olarak tamamladı. Kağıtspor Voleybol takım antrenörü Taner Berk nezaretinde ligde Merve Uysalol, Sena Halavurta, Ece İlkay Kaçar, Semanur Akbaş, Esna Erdem, Asude Gür, İzel Ulutaş, Ece Aykan, Merve Yiğit, Betül Cinkılıç, Gamze Memiş, Berre Karatay, İdil Yemişer, Funda Polat, İdil Ezgi Okursoy, Ecem Ersen ve İrem Savaştaer ile mücadele etti.
Hasan Gemici Spor Salonunda düzenlenen törenle, şampiyonluk kupasını Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar'dan alan Kağıtspor'lu voleybolcular büyük sevinç yaşadı. Kağıtspor Voleybol takım antrenörü Taner Berk, ilk hedeflerinin grup müsabakalarında kulüp ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirtti. Taner Berk "3 yıl önce ilimizde bir ilki başararak bu jenerasyonla küçükler kategorisinde Türkiye Finallerine katıldık. Bu yılda amacımız finallerde yer almak "dedi.
(İÇ-İÇ)

11.02.2013 13:34:25 TSI

Editör: Wan Haber