Kağıthane'de iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada ortalık adeta savaş alanına döndü. Çatışmada yaralanan 4 kişi çevre hastanelerde tedavi altına alınırken, olay yerinde çok sayıda boş kovan bulundu.
Edinilen bilgilere göre, olay, Çağlayan Vatan Caddesi Zafer Sokak'da meydana geldi. Aralarında husumet bulunan iki grup, silahlı çatışmaya girdi. Olay yeri çevresinde bulunan vatandaşlar da bir anda neye uğradığını şaşırdı. Sokağın adeta savaş alanına döndüğü olayda ilk olarak 3 kişinin yaralandığı belirlendi. Yaralılar vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılırken, bazı şahısların olay yerinden kaçtığı belirlendi.
Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Güvenlik çemberine alınan olay yerinde çok sayıda boş kovan bulundu. Bu sırada vatandaşlar, Vatan Caddesi'nin alt taraflarında bir şahsın yerde yattığını söyledi. Koşarak olay yerine giden polis Salih Honca isimli şahsı bacağından yaralı halde buldu. Yerde yatan yaralı Honca'nın yanında bir adet de tabanca bulundu. Honca, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Çağlayan'da güpegündüz yaşana çatışmada vatandaşlar da korkulu anlar yaşadı. Çatışma sırasında seken kurşunların bazı araçlara isabet ettiği görüldü. Görgü şahidi bir kişi, "Biz bankadaydık o sırada iki grup çatışmaya başladı. 3 yaralı vardı hastaneye gönderdik. Bir tanesi aşağı gitti" diyerek olayın anlattı.
Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
(EY-ÖFA-Y)

06.02.2013 12:29:23 TSI

Editör: Wan Haber