İzmir'de, yeni yılın ilk dakikalarında maganda kurşunu ile ağır yaralanan 11 yaşındaki Arif Dallı'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.
Oğlundan gelecek güzel bir haber için hastane önünü mesken eyleyen baba Şerafettin Dallı ve yakınları, failin bir an önce yakalanmasını istedi. Kafasında bulunan mermi çekirdeği ile hayata tutunmaya çalışan Arif'in Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'ndeki tedavisine devam ediliyor. Ultrason kontrolünde ilk belirlemelere göre çocuğun kafasında bulunan mermi çekirdeğinin 9 mm olduğunu söyleyen Şerafettin Dallı; şöyle konuştu: "Doktorun anlattığı kadarıyla toplardamarları patlamış. Çocuğumun durumu Allah'a kalmış. Hiçbir ilerleme yok. İlaç sorunumuz vardı. Hastanemiz bunu üstlendi. El altında satılan bir ilaçmış. AK Partili Milletvekilimiz Nesrin Ulema özellikle kendisi gelerek oğlumun durumuna ilişkin bilgi alarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Cumhurbaşkanımızın özel kalemleri, Başbakanımızın yakınları aradı. Polis arkadaşlar devamlı olarak bilgi veriyor. Ariflerimiz böyle olmasın. Bizim içimiz yanıyor."
İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'nün benzer yöntemle hayatını kaybeden Umut Ceylan'ın failinin yakalanmasında görev alan tecrübeli olay yeri ve cinayet ekiplerini, olayın aydınlatılması için yine görevlendirdiği öğrenildi.
(AH-HO-Y)

04.01.2013 16:59:23 TSI

Editör: Wan Haber