Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopter kazasında hayatını kaybeden İhlas Haber Ajansının muhabiri İsmail Güneş, Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde adına okutulan mevlit ile anıldı.
10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla iş adamı Kasım Yasdıoğlu'nun düzenlediği anma programına çok sayıda davetli ve ilçede görev yapan gazeteciler katıldı.
Merhum gazeteci İsmail Güneş'in fotoğrafının ve kazaya ait görüntülerin olduğu tablo yapılarak masalara konuldu. Programda başta İsmail Güneş olmak üzere hayatını kaybeden gazeteciler için mevlit okundu dualar edindi. Ardından da davetlilere meyve suyu ve helva dağıtıldı.
"Yaşanan helikopter kazası için bütün medyanın bu kazayı sorgulaması gerekir" diyen iş adamı Kasım Yasdıoğlu, "Kazada hayatını kaybeden gazeteci İsmail Güneş'i rahmet ve minnetle anıyorum. Bu arkadaşlarımızın neden şehit düştüğünün aydınlatılmasını bekliyorum. Aramızdan ayrılan tüm gazetecilerin ruhları şad olsun mekanları cennet olsun. Aydınlık bir Türkiye için medyamız açık olsun" şeklinde konuştu.
Programın ardından İsmail güneş'in fotoğrafının bulunduğu tablo İhlas Haber Ajansı Kadirli muhabiri Selçuk Savran'a verildi.
(SLÇ-AKL-Y)

10.01.2013 11:20:50 TSI

Editör: Wan Haber