İstanbul’da düzenlenen 4’ncü Uluslararası Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı’na Van’dan da OSB Başkanı Şemsettin Bozkurt katıldı. OSB Başkanı Bozkurt, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve birçok kişinin katıldığı fuarda Bakan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ile OSB’yi konuştu.

DESTEK İSTEDİ
OSB’nin durumuyla ilgili Bakan ve Belediye Başkanıyla değerlendirme yapan Bozkurt, OSB’nin kent için önem arz ettiğini belirtti. OSB’nin yaşadığı sorun ve sıkıntıları da Bakan ve Belediye Başkanına aktaran Bozkurt, OSB için de destek istedi.

OSB YOLLARI YENİLENİYOR
Bakan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ile görüş alışverişli yapan Bozkurt, OSB’nin 1. Ve 2. Etap yollarının yenilenmesi için destek istedi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’tan yolların yenilenmesi için Bozkurt’a destek sözü vererek, en yakın zamanda yolların yapım işine başlanacağını aktardı. OSB Başkanı Şemsettin Bozkurt, görüşmelerini Twitter’den duyurdu. ŞEHRİVAN - ORHAN AŞAN

 

 

Editör: Wan Haber