İzmirli sanatçı Kadir Kasapoğlu, son albümünün çıkış parçası olan 'Ziyan Ömrüm' isimli şarkısının klibini Foça'da çekti.
Kasapoğlu,sözleri Ahmet Selçuk İlkan'a, müziği ise Coşkun Kıvılcım'a ait "Ziyan Ömrüm" şarkısına klip çekmek için, İzmir'in turistik ilçesi Foça'ya geldi. Sanat yönetmenliğini Arif Çayan'ın yaptığı, Ayberk Özsoy yönetmenliğinde Caria Production tarafından çekilen klipte İzmirli sanatçıya, Hollanda doğumlu fotomodel Nida Öztürk eşlik etti. Foça'nın tarihi mekanlarında ve sahilinde gerçekleştirilen klip çekimleri renkli görüntülere sahne olurken, klip çekiminde ata binen Nida Öztürk, zaman zaman zor anlar yaşadı. İlk defa ata bindiğini belirten Öztürk, "İlk bindiğim anda sanırım biraz heyecanlandığım için her ne kadar düşme tehlikesi geçirsem de, ata binmek korktuğum kadar zor değilmiş. İtiraf etmek gerekirse çok keyif aldım" dedi.
Napamod Deri'nin sponsor olduğu klibini Foça'da çeken Kadir Kasapoğlu ise, "Klibimizi İzmirimizin incisi Foça'da çekmeyi tercih ederek bu güzel ilçenin tanıtımına katkıda bulunmak istedik" diye konuştu.
Klibin en geç 15 gün içerisinde müzik kanallarında yerini alacağını ve TOP 10'a aday bir klip çektiklerini kaydederek iddialı konuşan Kasapoğlu, klibinde kendisine eşlik eden fotomodel Nida Öztürk'ün ilk defa bir klipte oynamasına rağmen profesyonel oyuncuları aratmadığını, başarılı bir performans sergilediğini söyledi.
(ARÇ-MO-SO-Y)

18.02.2013 13:13:08 TSI

Editör: Wan Haber