Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a bir plaket de kadınlarından geldi.
Göreve geldiği günden bu yana demokratik kitle örgütleri ve sivil toplum kuruluşlarına verdiği desteklerle dikkatleri çeken Yaşar'ı TUSİAV Kadın Platformu Derneği ziyaret etti.
Konuklarını makamında ağırlayan Yaşar, ülke sorunlarının çözülmesinde demokratik kitle örgütlerinin desteğine ihtiyaç olduğunu belirterek, Demokratik toplumlarda sivil toplum kuruluşları ve derneklerin önemli bir rol oynadığına dikkat çekerek "Demokratik kitle örgütlerinin üzerine düşen görevleri işlevsel olarak yapabildiğinde demokrasi için çok önemli kazançlar elde edebiliriz. Bu nedenle demokratik kitle örgütleri ve derneklere önem veriyor gücümüz ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz" diye konuştu.
TUSİAV Kadın Platformu Derneği Başkanı Zekiye Özmut ise yeni yönetim olarak dernek çalışmaları hakkında Yaşar'a bilgi verdi. 17 yıldır ihtiyaç sahibi çocuklara karşılıksız burslar verildiğine dikkat çeken Özmut, bu dönemde de çalışmalarına aynı kararlılıkla devam edeceklerini belirtti.
Yenimahalle Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini sözlerine ekleyen Özmut, sivil toplum örgütleri ve derneklere verdiği destekten dolayı Yaşar'a teşekkür ederek plaket verdi.
(BK-ÖK-Y)

28.01.2013 10:51:28 TSI

Editör: Wan Haber