TFF Kadınlar Futbol 2'nci Ligi'nde mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı, ligin 6'ncı haftasında deplasmanda oynayacağı Karşıyaka Beden Eğitimi Spor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-Siyahlılarda hedef üç puan.

Rıdvan CAN

TFF Kadınlar futbol 2'ci Liginde mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor Bayan Futbol Takımı pazar günü deplasmanda Karşıyaka Beden Eğitimi spor ile oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını Van Atatürk Şehir Stadyumunda Antrenör Ayhan Öztürkçü, nezaretinde aralıksız sürdürüyor. Kırmızı-Siyahlı futbolcuların çok hırslı ve istekli oldukları gözlerden kaçmazken futbolculardan Merve Demirci ve Aycan Arda Tek düşüncelerinin İzmir'den üç puanla dönmek olduğunu kaydettiler.

Ayhan Öztürkçü; ''Kazanmak İstiyoruz''
 Van Büyükşehir Belediyespor Kadın futbol takımı Antrenörü Ayhan Öztürkçü, geçen hafta konuk ettikleri ligin güçlü takımlarından Beşiktaş karşısında istedikleri oyunu sahaya yansıttıklarını buna rağmen şansız bir golle rakiplerine mağlup olduklarını ifade ederek, iyi bir takım olduklarını hafta sonu deplasmanda yine ligin güçlü ekiplerinden Karşıyaka takımına konuk olacaklarını ve bu maçı kazanmak istediklerini söyledi.

Aycan Arda;''İzmir'den üç puanla döneceğimize inanıyoruz''
Beşiktaş karşısında üstün bir performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan takımın 10 numarası Aycan Arda ise, "Beşiktaş karşısında iyi oynadık rakibimizden çok gol pozisyonlarına girdik son vuruşlarda biraz şanslı olsaydık sonuç daha farklı olabilirdi bizler sezona iyi başladık Bu hafta deplasmanda iyi bir performans sergileyerek İzmir'den üç puanla döneceğimize inanıyoruz takım olarak hafta başından beri çalışmalarımızı hocamızın verdiği direktiflere göre yapıyoruz her maç bizim için önemli ve her maça galibiyet parolasıyla hazırlanıyoruz hedefimiz üç puan'' dedi.

Merve Demirci;''İzmir'den puan veya puanlarla ayrılmak istiyoruz''
Van Büyükşehir Belediyespor'un başarılı file bekçisi Beşiktaş karşısında göze çarpan kurtarışlarla haftaya damgasını vuran tecrübeli kaleci Merve Demirci, Geçen hafta Beşiktaş karşısında iyi mücadele ettiklerini ve şansız bir golle üç puanı rakibe kaptırdıklarını kaydederek, iki takım için zor bir maçtı biz yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilseydik üç puan bizim olacaktı maalesef futbolda bazen oluyor çok iyi oynarsın mücadele edersin bulduğun pozisyonları değerlendiremezsen kaybedersin Beşiktaş karşısında çok önemli gol pozisyonlar bulduklarını değerlendiremediklerini sözlerine ekleyen Demirci, ''Çok zorlu bir maçı ardımızda bıraktık ligde her maç bizim için çok büyük önem taşıyor. Her maçta olduğu gibi bu maçta da aynı performansı sergileyeceğimizi umarım lehimize bir sonuç olur İzmir deplasmanından puan veya puanlarla ayrılmak istiyoruz'' dedi.

Editör: Wan Haber