Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Dünya Bankası ve TÜSİAD işbirliğinde düzenlenen "Adım Adım Anadolu, Kadınlar için İş Fırsatları Nevşehir Buluşması" konulu panel, Nevşehir Valiliği ve Nevşehir Belediyesi'nin de katkıları ile 16 Şubat 2013 Cumartesi günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek.
Kamuoyunun özel bir TV kanalında tartışma programları ile yakından tanıdığı gazeteci Şirin Payzın'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilecek panel öncesinde Dünya Bankası Türkiye ülke direktörü Martin Raiser,TÜSİAD Kadın-Erkek Eşitliği Çalışma Grubu Başkanı Nur Ger,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ve Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş'da birer konuşma yapacaklar.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Doç.Dr. Aşkın Asan ana konuşmacı olarak gerçekleşecek panelde, ülke genelinde sürdürülen Adım Adım Anadolu, Kadınlar için İş Fırsatları projesi ana hatları ile katılımcılara aktarılacak.
Kadınlar arasında örnek model olanların da çalışmalarını aktaracağı panelin sonunda Nevşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu konser verecek.
(MÖZ-AÖ-Y)

09.02.2013 11:40:57 TSI

Editör: Wan Haber