Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 2. Ligi 6. Grup'ta mücadele eden Kızıltepe Belediyespor Kadın Futbol takımı kendi sahasında konuk ettiği Kayseri Gençlerbirliğispor Kadın Futbol takımını 1-0 yenerek Play-Off'a yükseldi.
Kızıltepe Şehir Stadyumu'nda oynanan ve Mardin bölgesinin başarılı hakemi Nevzat Adal'ın yönettiği maça ev sahibi takımın hızlı baladı. Kızıltepe temsilcisi Derya'nın 3. dakikada attığı gol ile takımını öne geçirdi. Selin'in penaltı kaçırdığı maçta ev sahibi Kızıltepe Belediyespor takımı maçta pozisyonları bulan taraf olmasına rağmen başka gol olmayınca maç 1-0 sonuçlandı. Kendi sahasında sezonun son maçını oynayan Kızıltepe Belediyespor Kadın Futbol takımının önümüzdeki günlerde Gaziantep Fıstıkspor Kadın Futbol takımı ile 1. Lig'e çıkmak için final maçı yapacağı bildirildi.
Kızıltepe Belediyespor Kulüp Başkanı Aslan Başboğa, Kızıltepe Belediyespor olarak tüm branşlarda başarılı olmak için yola çıktıklarını söyledi. Başboğa, "Kadın Futbol takımının da hedefi Play-Off'a çıkmasıydı. Bu hedefle yola çıktık, transferlerimizi, programımızı ona göre yaptık. Hedefimize ulaştığımız için sevinçliyiz, bu başarıda payı olan futbolcu kardeşlerimizi ve emeği olan herkesi kutluyorum" dedi.
(İA-AKK-S)

11.02.2013 11:36:44 TSI

Editör: Wan Haber