Altındağlı kadınların ufkunu genişleten, onlara sanat, spor ve sosyal faaliyetlerle dolu bir hayatın kapılarını açan ve binlercesinin hayatını değiştiren Altındağ Belediyesi Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezleri rekora koşuyor.
Açıldığı ilk günden itibaren Altındağlı kadınların büyük ilgi gösterdiği Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezleri üye sayısı 40 bine yaklaştı. 2005 yılında ilk kez Beşikkaya Mahallesi'nde açılan Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezi'nden sonra 24 mahallede yeni merkezler açan Altındağ Belediyesi, her geçen yıl daha fazla Altındağlı kadının hayatını değiştirmeyi başardı. Üye sayısı 40 bine yaklaşan 24 Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezi'nde sanatla, sporla, şehir içi ve dışı gezilerle ve sosyal faaliyetlerle sınırlarını zorlayan kadınlar, tüm Türkiye'nin olduğu gibi dünyanın da ilgisini çekmeyi başardı. Altındağ Belediyesi Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezleri, 2011 yılında Birleşmiş Milletler'de dünyaya örnek proje olarak gösterildi.
Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezleri'nde üye sayısı sıralamasında 3 bin üyeyle Karapürçek-1 Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezi başı çekerken, Altınpark KEKM 2 bin 600 üyeyle ikinci, Hüseyin Gazi KEKM ise 2 bin 500 üyeyle üçüncü sırada yer alıyor. Merkeze kayıt oldukları andan itibaren büyük ve çok güçlü bir aileye sahip olduklarını ve hayatlarının değiştiğini ifade eden Altındağlı kadınlar, tüm Altındağlı hemcinslerini merkezlere üye olmaya ve tüm aktivitelerden faydalanmaya çağırıyor.
(BK-CC-Y)

21.01.2013 12:58:13 TSI

Editör: Wan Haber