Manisa'da, 2013 yılının ilk günü sabah saatlerinde bir kafede buluşan boşanmış bir çift, güle oynaya geldiği kafeden kavgayla ayrıldı.
2013 yılının ilk kadına şiddet olayı Manisa'da yaşandı. Merkez İbrahim Gökçen Bulvarı Ulupark karşısında bulunan bir mekanda eski karısı K.A ile buluşan T.Ç, herkesin gözü önünde eski eşini yumruk ve tekmeyle tartakladı.
K.A, eski eşi T.Ç. ile pastanede buluştu. Masada bir süre oturan çift daha sonra tartışmaya başladı.
Daha sonra sinirlenen T.Ç, yan masada duran telefonu alıp dışarıya doğru yöneldi. Bu sırada T.Ç'nin arkasından giden eski eşi K.A, kafenin alt katında tartışmaya devam etti. Kafede oturanların gözü önünde boşandığı eşini evire çevire tartaklayan T.Ç, K.A'yı saçlarından sürükledikten sonra tekmeledi.
Kafe işletmecilerinin araya girerek dışarıya çıkardığı T.Ç, daha sonra elini kolunu sallayarak kafeden ayrıldı. Yaşananların ardından işyeri çalışanları durumu polis ve 112 Acil sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekipleri, genç kadını Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavisi tamamlanan genç kadın daha sonra Karaköy Polis Karakolu'na giderek eski eşinden şikayetçi oldu.
Bu sırada olay yerine gelen polis, kayıplara karışan T.Ç'yi yakalamak için çalışma başlattı.
(ÖND-HO-Y)

02.01.2013 15:00:17 TSI

Editör: Wan Haber