Urla Belediyesi ve Urla Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliği ile, 16 Mart'tan itibaren her hafta cumartesi günü açık olacak Kadın Üretici Pazarı'nda etkinlikler bitmiyor.
Kadın Meclisi Organik Tarım Grubu'nun hazırlamış olduğu etkinlikte, Kadın Üretici Pazarı'nın konukları, İzmir Büyükşehir Belediyesi Organik Tarım Danışmanı Azmi Akbaytürk ve Ekolojik Tarım Organizasyonu'ndan Ayşegül Karakoyun Seçgin oldu. Üreticilere organik tarım yapılmasının çevreye ve dolayısıyla insanlara olan katkısından örnekler verildi. Doğru bilinen yanlışlardan uygulamalar dile getirildi. Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Feyza Karaosmanoğlu da üreticilere destek amacıyla etkinliğe katıldı. Kadın Üretici Pazarı'nda organik ürünlere özel bir alan oluşturmak istediklerini belirten Karaosmanoğlu, Mart ayında yola çıkılan üretici pazarının şu anki halinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Kadın Meclisi'nin mimarı olduğu Kadın Üretici Pazarı, üreticilere önümüzdeki günlerde internetten satışı ve pazarlama teknikleri ile ilgili de bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.
(AÖK-ERG-Y)

13.02.2013 18:21:31 TSI

Editör: Wan Haber