ATV'de yayınlanan, Müge Anlı'nın programı 'Tatlı Sert' de yine şoke edici bir olay yaşandı. Yıllarca kadın olduğu sanılan hemşirenin erkek olduğu ölünce ortaya çıktı. Gerçek adı Nail Ç. olan kişinin eşi olayın aslını öğrenince şoke oldu, 'Benim ondan çocuğum var nasıl olur' dedi.

ÖLÜNCE GERÇEK KİMLİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Müge Anlı olayı adeta bir dedektif gibi anlattı. Anlı "Şükran Aktaş, isimli biri vefat edince hastaneye götürülüyor ve erkek olduğu ortaya çıkınca adli tıpa götürülüyor." dedi.

STÜDYODAKİ HERKESİN AĞZI AÇIK KALDI

Anlı, yıllarca kadın olarak bilinen tamamen kadın görünümlü adamın, erkek olduğunu söyleyince stüdyodaki herkesin ağzı açık kaldı.

İşte olayın detayları:

Kumburgaz'da oturan ve bir butik işleten 'Şükran Aktaş' kimlikli kişi, 8 Mart'ta fenalaşarak Silivri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Silivri Devlet Hastanesi'nde ise 'Bu kişi nasıl pembe kimlikle gelir. Şahıs erkek' denilerek cenaze Adli Tıp'a götürüldü. Aktaş'ın aslında erkek olduğu ortaya çıktı. Aktaş'ın eşi ve 22 yaşındaki kızı ise duyduklarına inanamadı, şoka girdi.

KADIN SANILAN ADAMIN EŞİ VE ÇOCUKLARI DA VARDI

Gerçek adının Nail Ç. olduğu iddia edilen 'Şükran Aktaş' kimlikli şahsın eşi ise "Nasıl olur bu. Kadındı. Benim ondan çocuğum var. Yıllarca Çapa Tıp'ta hemşire olarak çalıştı. Benden hamile kaldığını söylemişti. Bebeğimiz dünyaya geldi" dedi.

NAİL Ç.'NİN AİLESİ DE ŞOKTA

Nail Ç.'nin ailesi de olanlara inanamıyor. Nail Ç.'nin ağabeyi "Bir gün köye geldi, askere gideceğini söyledi. Evraklarını aldı ve gitti. O günden sonra kendisinden haber alamadık" diye konuştu.

Nail Ç.'nin akrabaları "En son 12 yaşında gördük" diyor. Köydekiler ise "Biz ona benzeyen birini gördük ama burada hamile kıyafetleriyle dolaşıyordu" diye konuştu.

BEBEĞİN GERÇEK AİLESİ KİM?

Cevap bekleyen bir başka soru ise Nail Ç.'nin 22 yaşına kadar büyüttüğü kızının gerçek ailesinin kim olduğu. Polis Nail Ç.'nin ilk başlarda "Fakir bir aileden evlatlık aldım" dediği o aileyi bulmaya çalışıyor.

HASTANEDE NASIL ÇALIŞTI?

Nail Ç.'nin hastanede nasıl hemşire olarak çalıştığı ise büyük bir soru işareti. Nail Ç. Kumburgaz'a döndüğünde oradakilere de 'Ben eskiden hemşireydim, bir iftiraya uğradım" demiş. (haberler.com)

Editör: Wan Haber