Çanakkale'nin Biga ilçesinde, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Temsilcisi Elif Çetin tarafından verilen "tekno kadın" programı eğitimi sona erdi.
İntel-Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği-Fütüristler Derneği ortaklığında Biga Belediyesi Bilgi Kültür ve Sanat Evi personeline Kent Konseyi Gençlik Meclisi Temsilcisi Elif Çetin tarafından verilen tekno kadın programı eğitimi sona erdi. Sertifika törenine Belediye Başkanı Mehmet Özkan, Kent Konseyi Başkanı Metin Tatlı katılarak kursiyerlerin sertifikalarını verdi.
Elif Çetin,kursun çok verimli geçtiğini belirterek, "Kadınların girişimci bir ruha sahip, tüketen değil üreten ve ürettikleriyle kendilerine, ailelerine ve herkese yardımcı fertler olmalarını hedefledik. Bu kursun verilmesine destek veren Biga Belediyesi'ne ve Kent Konseyine çok teşekkür ederim" dedi.
Kurs hakkında görüşlerini belirten kursiyerleler, eğitimlerin devamını istediklerini belirtti. Biga Kent Başkanı Metin Tatlı, Alişdede Bilgi ve Kültür Evi'nde Kadın Meclisi Genel Kurulu olduğunu, kadınların isteklerinin mutlaka görüşüleceğini söyledi.
(ST-GD-MŞ)

18.01.2013 16:01:22 TSI

Editör: Wan Haber