Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Süleymaniye Meslek Edindirme Merkezi'nde 150 kursiyerin katılımıyla Harran Üniversitesi öğretim görevlisi Dilşah Öztürk tarafından kursiyerlerle hayatta hedef belirlemenin önemi üzerinde söyleşi yapıldı.
Tamamı kadınlardan oluşan kursiyerlere kadın olmanın zorluklarına kendi yaşamından örnekler de vererek anlatan Dilşah Öztürk, hayatta her insanın en az bir hedefi olması gerektiğinin altını çizerek, bu hedefin büyük ya da küçük olması gerektiğini söyledi. Bir insanın hedefinin olmasının o insanı hayata bağlayan unsurlardan biri olduğunu dile getiren Dilşah Öztürk, bir insanın hedefinin olmasının o hedefine ulaşmasından çok daha önemli olduğunun altını çizdi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Süleymaniye Meslek Edindirme Merkezi salonunda gerçekleşen söyleşi yaklaşık bir saat sürdü. Söyleşide Dilşah Öztürk, hedefin belirlenmesi durumunda başarının da kaçınılmaz olacağını dile getirdi. Dilşah Öztürk, "Küçüklükten beri çocukluk döneminden öğrencilik dönemine kadar evde anneler babalar, okulda öğretmenler sürekli bir hedefimizin olması gerektiğinden bahsederler. Annelerin babaların ya da öğretmenlerin dediği gibi de hedef belirlemenin hayatımızdaki önemi çok büyüktür. Sonuç olarak her insanının en az bir hedefi olmalı ve bu hedefe ulaşmak için elinden geleni yapmalıdır" ifadelerini kullandı
(RÇ-AŞ-Y)

19.02.2013 12:12:22 TSI

Editör: Wan Haber