Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 2. Ligde mücadele eden Van Büyükşehir Belediyesi Kadın Futbol takımı, bu hafta Hakkâri gücü sporu konut etti. Van Büyükşehir Belediyespor ligin güçlü ekibi karşısında 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada 26. dakikada Oya Solcan ve 68. dakikada Hamide Şeylan'ın golleriyle rakibini yenmeyi başardı.

Rıdvan CAN

Hafta sonu Sanayispor tesislerinde oynanan karşılaşmada güçlü rakibi karşısında baştan sona üstün götürdüğü mücadeleyi 2-1 kazanan Kırmızı-Siyahlılar aldığı bu galibiyetle ligde 2'de 2 yaparak rakiplerine gözdağı verdi. Mücadelede oynadığı futbol ve attığı golle takımının galibiyetinde büyük katkı sağlayan Hamide Şeylan, maç sonrası mutluluğunu Antrenörü ve takım arkadaşları ile paylaştı.

ÖZTÜRK: "GÜZEL MAÇ OLDU"
Hakkârigücü karşısında 2-1 galip gelinen maç sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Van Büyükşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı Antrenörü Ayhan Öztürk, "Ligde ilk iç saha maçımızda galip geldiğimiz için mutluyuz kendi evimizde ilk galibiyetimizi aldık geçen hafta deplasmanda iyi mücadele ederek 3 puan almıştık. Lige güzel bir başlangıç yapmıştık. Kendi sahamızda ki, ilk maçımız olan Hakkâri spor'u da ilk iç saha maçımızda mağlup ederek, geçen haftaki galibiyetimizi perçinledik. Güzel maç oldu. Galip geldiğimiz için mutluyum. Takımın galibiyetinde futbolcularım ellerinden gelenin en iyisini yaptılar galibiyette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. Yeni sezonda doludizgin ilerlediklerinin altını çizen Öztürk, "Sezona iyi başladık. Takım olarak iyi oynuyoruz. Bunun devamı gelecektir. Amacımız gruptan bu sezonda birinci çıkmak" dedi.

Editör: Wan Haber