Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Kadıköy Belediyesi, beldedeki alt geçitlerde yaptıkları çalışmaları anlatan basın toplantısı gerçekleştirdi.
Belediye Başkanı Hasan Özel, başkanlık makamında gerçekleştirdiği basın toplantısında, beldede hizmet veren 2 alt geçit ile ilgili çalışmaları anlattı. Geçtiğimiz gün, beldede yayın yapan bir yerel gazetede yayınlanan haberin ardından yapılan bilgilendirme toplantısına, basın mensupları ilgi gösterdi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Hasan Özel, ilk olarak maden faciasında yaşamını yitirenler ve şehit olan Mehmetçik'e Allah'tan rahmet, geride kalanlara sabır ve başsağlığı diledi. Başkan Özel, alt geçitlerde ciddi sorunlar yaşandığına ilişkin yapılan haber ile birlikte inceleme yaptıklarını ve vatandaşlardan kayda değer bir şikayet almadıklarını bildirdi.
Başkan Özel, "Bu alt geçitlerde olumsuzluk yaşandığına dair hiçbir kuruma şikayet gitmemiş. Bize de şikayet gelmedi. Biz alt geçidimize engelli geçidi bile yaptık. Her türlü hizmeti sağlamaya çalışmaktayız. Belde merkezine çıkan at geçidimiz istenilen şartlara kavuştu. Diğeri istediğimi koşullara henüz gelmedi. Bu geçidin sorumluluğu da zaten bizde değildir. Ama belediye olarak bizler üzerimize düşen görevlerden fazlasını yapmaya çalışıyor ve yapıyoruz. Çünkü bu alanları halkımız kullanıyor. Onlara kolaylık sağlamak bizim görevimiz. Biz alt geçitlerdeki ışıklara zarar verenlerle büyük mücadele veriyoruz. Bir grup genç, ışıkları ısrarla patlatıyor, biz de ısrarla yeniden takıyoruz ve yılmadan da takacağız. Güvenli olması için alt geçidimizin 2 yakasına da dükkanlar kurdurduk. Şimdi de bir kamera sistemi kuruyoruz. Önümüzdeki günlerde faaliyete geçecektir" dedi.
Belediye Başkanı Hasan Özel, toplantının ardından, basın mensuplarıyla birlikte alt geçitlere giderek yaptıkları çalışmaları gösterdi.
(SŞ)

09.01.2013 17:24:08 TSI

Editör: Wan Haber