1 Kasım seçimleri öncesi çalışmalarına son sürat devam eden AK Parti Van Milletvekili Adayı Ebubekir Kaçmaz, İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan ve meclis üyeleri köy ziyaretlerini sürdürüyor.

1 Kasım seçimlerinin önemini anlatan Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan, “Seçim çalışmalarında AK Parti her yerde var. Mahalle mahalle, köy köy her yere gidiyoruz. Biz gittiğimiz her yerde hemşerilerimizin teveccühü ile karşılaşıyoruz. İnanıyorum ki 7 Haziran seçimleri sonuçlarına göre 1 Kasım'da inşallah çok daha iyi bir sonuçla çıkacağız. Teşkilatlarımızın moral, motivasyonu ve AK Partili seçmenlerimizin 1 Kasım'a hazırlanmaları, heyecanları ve ‘üzerimize ne düşüyorsa yapacağız’ ifadeleri bunu göstermektedir. Güçlü bir iktidar ülkeye daha çok hizmet edebilir. Koalisyon dönemleri hiçbir zaman ülkenin ilerlediği geliştiği dönemler olmamıştır. Tek başına iktidarlar döneminde ülkemiz kalkınmış ve büyümüştür. Bunun için bütün seçmenlerden bu seçimde ne olursa olsun AK Parti'ye destek vermelerini bekliyorum” şeklinde konuştu.

Türkiye’deki istikrarın devam etmesi için halkın Ak Parti’yi tercih etmesi gerektiğini vurgulayan Kaçmaz ise, “Türkiye’de 80 yıl yapılmayan hizmetleri Ak Parti 13 yıllık bir süreçte yaptı. Halkın bu seçimlerde AK Parti’yi tercih edeceğine inanıyorum. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde tek başımıza iktidarız” dedi.

 

Editör: Wan Haber