7 Haziran’da yapılacak seçimler öncesi çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Kaçmaz; Edremit, Gürpınar ve Gevaş, ilçelerini ziyaret ederek halkla buluştu. AK Parti Gürpınar Belediye Başkan Adayı olan Hayrullah Tanış’la bir araya gelen Kaçmaz, AK Parti’nin meclise gelmesinden sonra Türkiye’nin hem siyasi, hem ekonomi, hem de sosyal bakımdan zenginleştiğini belirterek, “Türkiye, AK Parti döneminden önce dış devletlerden borç alan bir ülke iken şimdi dış devletlere borç veren bir ülke konumuna geldi. Bu güce güç katmak için AK Parti’den milletvekili aday adayı oldum. Bu konuda Gürpınar halkının desteklerini bekliyorum” dedi.


Hayrullah Tanış ise, aday adaylığı kabul olmayan adayların kızgınlık ve kırgınlık içinde olmamaları gerektiğini belirterek, bu öfke ile başka parti gruplarına katılım yapmamaları hakkında adaylara seslendi.


Gürpınar halkı ise, seçilmesi durumunda Mustafa Kaçmaz’dan seçim sonrası unutulmamayı, Gürpınar’da yatırım ve genç nüfusun işsizlik sıkıntısını gidermesi istedi.


Kaçmaz, daha sonra Gevaş ilçesini ziyaret etti. Burada AK Parti Gevaş İlçe Başkanı Bedirhan Erdem ile görüşen Kaçmaz, ilçenin sorunlarını dinledi. Gevaş ilçesinin en büyük sorununun işsizlik olduğunu belirten Erdem, ilçenin istenilen gelişmeye kavuşmadığını, özellikle de genç işsiz nüfusun çoğunlukta olduğuna vurgu yaparak, bu yönde projelerin üretilmesi gerektiğini söyledi.


Gevaş ilçesine yaptığı ziyaretten sonra Edremit ilçesine geçen Mustafa Kaçmaz, burada AK Parti Edremit İlçe Başkanı Halis Bayramoğlu’nu ziyaret etti. Bayramoğlu, yapılan ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kaçmaz’a başarılar diledi. Haziran ayında yapılacak genel seçimlerin çok zorlu bir seçim olacağını hatırlatan Bayramoğlu, Edremit ilçesinin bünyesinde çok fazla aşiret barındırdığı için AK Parti’nin Edremit ilçesine yoğunlaşması gerektiğini de dile getirdi. Bayramoğlu, ayrıca Van ilinin turizm bakımından en zengin ilçesi olan Edremit’te turizmi geliştirme adına herhangi bir proje veya destek almadığını söyleyerek, Van’ın turizm alanında gelişmesi için yardım, yatırım ve projeler beklediğini de sözlerine ekledi.


Milletvekili Aday Adayı Mustafa Kaçmaz ise, engin siyasi bilgi, birikimi ve deneyimi ile Van’ı ve Van halkını en iyi şekilde temsil edeceğini savundu. Ziyaretlerinde yoğun ilgi ile karşılaşan Kaçmaz, seçilmesi durumunda büyük yatırım ve dev projelerle Van’ı kalkındırmaya çalışacağını da sözlerine ekleyerek, ısrarcı tutumu ve başarılı projeleri ile halkı en iyi şekilde temsil etmeye hazır olduğunu da belirtti.

Editör: Wan Haber